Rosaline Ratering McDonald

Gezondheidscoach

Ik ben CRKBO geregistreerd vakdocent Leefstijlcoaching en heb boeken geschreven over gezonde voeding, sport en beweging. Ik geloof in natuurlijke oplossingen. 

Mijn methode werkt, zie Reviews.

Even voorstellen...

Mijn passie is praktijkgericht no nonsense onderwijs over gezond leven en mensen op een laagdrempelige manier begeleiden naar de gezondste en fitste versie van henzelf.  Je bent bij mij en mijn team in goede handen.  Ik heb ruim 25 jaar ervaring in de preventieve gezondheidsbranche en weet zo onderhand wat wel en wat niet werkt,  voor verschillende mensen. Want iedereen is uniek. Ik heb oog voor jou als mens en kijk vooral naar de binnenkant: wie ben je, wat beweegt je, wat wil je echt, wat kun je? Met dure woorden: ik werk vanuit een holistische zienswijze. Mijn team en ik zullen je nooit overvragen.  Maar je kunt véél meer dan je nu denkt..!

By the way, over mijn achternaam…

En by the way, je leest het goed, mijn getrouwde achternaam is  ‘McDonald’.  Grappig voor iemand die in de gezondheidsbranche werkzaam is. Mijn man Rob heet zo, hij is Engelsman, vandaar. De Engelsen doen zoals je weet veel dingen net even anders dan wij, ze zetten bijvoorbeeld de getrouwde achternaam van een vrouw achter de meisjesnaam.  De achternaam van de man wordt dus als laatste genoemd, je meisjesnaam zien ze als ‘tussennaam’. 

Mijn lief Rob is ex-profvoetballer.  We zijn gelukkig getrouwd en wonen in de mooie Achterhoek, in een prachtige bosrijke omgeving, aan de bekende Pieter Padroute in de Montferlandse bossen. We zijn voelen ons bevoorrecht te midden van zoveel natuurschoon en wandelen samen heel wat af. Goed voor de lijn, goed voor de gezondheid en goed voor relatie want onderweg praat je wat makkelijker dan thuis in de hectiek van alledag.

 Universele basisprincipes

Mijn primaire vak is het opleiden en bijscholen van leefstijlcoaches en pastoraal werkers volgens BRAVO, met aandacht voor lichaam, ziel en geest. Ik werk volgens universele basisprincipes.  Mijn eigen inspiratie haal ik uit de liefde van God voor alle mensen.  Alle mensen zijn kostbaar en waardevol.

Als vakdocent ben ik Hbo opgeleid en CRKBO geregistreerd (dat is een Hbo  kwaliteitskeurmerk voor docenten) en ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (dat is eveneens een kwaliteitskeurmerk, voor geschoolde voedingsdeskundigen). Met plezier publiceer ik regelmatig artikelen in bladen en schrijf ik boeken over gezonde voeding, sport en beweging.

Mijn publicaties zijn bedoeld om je te inspireren, maar persoonlijk contact en interactie met mij zet je echt in beweging. Ik laat je ervaren hoe  je jezelf kunt coachen naar een gezondere leefstijl. Ik ga je leren hoe je de knop kunt omzetten en hoe je kennis kunt vertalen naar oplossingen die voor jou werken. Dat is mijn kracht.

Mijn programma 

Het programma dat ik hiervoor heb ontwikkeld, Leefstijlplan natuurlijk in balans, heeft al heel veel mensen geholpen. Lees de reviews  op deze website.  Leefstijlplan natuurlijk in balans biedt je structuur, houvast en professionele ondersteuning. Via deze website kun je je aanmelden. 

Er inmiddels zijn ook andere  leefstijlcoaches in het land die met dit programma kunnen werken. Samen maken we een gezond verschil in de samenleving. Je moet eens weten hoe blij ik daarvan word!

Meedoen? Meld je aan!

"Het programma dat ik heb ontwikkeld, Leefstijlplan natuurlijk in balans, wérkt en heeft al heel veel mensen geholpen. Het biedt structuur, houvast en professionele ondersteuning."

- Rosaline

Na de zomer besloot ik mijn overbodige kilo’s aan te gaan pakken. Rosaline heeft daarvoor een verantwoord plan opgesteld. Hierdoor kon ik in drie maanden mijn doel bereiken. De kosten van de coaching ik heb vergoed gekregen via de aanvullende verzekering van mijn zorgverzekeraar VGZ.

- Gerrie Hermsen

Wat heb ik je te bieden?

Scroll naar top

Bedankt voor je aanmelding!

  • Check nu je email en bevestig je aanmelding

  • Je krijgt nu binnen een paar minuten je ebook toegestuurd

Als de bevestigingsmail niet lijkt binnen te komen, check dan je spambox