Klanten aan het woord

Een tijd geleden gingen we als familie met een eigen bedrijf door een erg zware periode. Ik was moe, te dik en bij tijd en wijle nogal somber. Die periode ligt achter ons, het was tijdelijk en het gaat nu weer goed met ons. Juist in een moeilijke periode is het enorm belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Je komt anders al snel in een neerwaartse spiraal terecht. Het is een kwestie van geloof, van mindset en van vallen en weer opstaan. Rosaline was er voor me heeft me laten zien dat het mogelijk is om doelen te bereiken. Zij was er voor me op momenten dat het nodig was, niet alleen met betrekking tot afvallen, maar ook met andere relevante coachtips. Ik ben 15 kilo afgevallen in een jaar tijd en de menu's hebben daar zeker bij geholpen. Ik vond het makkelijk om me eraan te houden en m'n gezin at gewoon lekker mee. De energie die ik kreeg gaf me nieuwe hoop om door te pakken.

Rita Schönthaler, Doetinchem

Na de zomer van 2019 besloot ik mijn overbodige kilo’s aan te gaan pakken. Rosaline heeft daarvoor een verantwoord plan opgesteld. Hierdoor kon ik in drie maanden mijn doel bereiken. Ik kreeg daarvoor van haar op mij persoonlijk afgestemde menu’s. Zo ontdekte ik geheel nieuwe recepten die eenvoudig te maken zijn en waarmee je bovendien nog afvalt ook. Erg leuk om mee te experimenteren! Daarbij maakte ik gebruik van de vervangende voedingsmiddelenlijst. Daardoor kun je eindeloos variëren met het menu. Ook kreeg ik advies over bijvoorbeeld schadelijke E-nummers, bewegen en ontspannen. Het contact met Rosaline was steeds erg prettig en ze is altijd uitstekend bereikbaar via de app of mail. Rosaline weet je erg goed te bemoedigen en te motiveren. De kosten van de coaching ik heb vergoed gekregen via de aanvullende verzekering van mijn zorgverzekeraar VGZ. Met een nieuwe gezonde levenswijze ga ik vol vertrouwen het nieuwe jaar in.

– Gerrie Hermsen, Nijmegen

Leefstijlplan natuurlijk in balans wordt landelijk aangeboden en Rosaline Ratering McDonald is de grondlegster ervan. Tijdens een traject van drie maanden in 2017 werd ik door haar begeleid en gecoacht. Ik hoefde niet af te vallen, maar wilde graag mijn spierpercentage omhoog en mijn vetpercentage omlaag brengen. Dat is gelukt. Ik heb veel steun gehad aan Rosaline als coach, omdat zij mij tijdens moeilijke momenten er steeds doorheen sleepte. Bij Leefstijlplan natuurlijk in balans wordt er gekeken naar het totaalplaatje en blijvende gedragsverandering. Dit is wat deze interventie zo succesvol maakt. Ik gestopt met roken en verder gegaan met gezond eten, minder alcohol drinken, lekker bewegen, sport is mijn passie en ik neem tussendoor voldoende tijd om te ontspannen. Zelf ben ik een Hbo-opgeleide diëtist. Ik keek aanvankelijk met een kritische blik naar de menu’s van het programma. Ik heb de menu’s echter als zeer prettig ervaren, met name het feit dat de eiwitrijke menu’s gericht waren op mijn persoonlijke doelen. De menu’s van Leefstijlplan natuurlijk in balans zijn gebaseerd op de richtlijnen van de Gezondheidsraad. Dit zijn ook de richtlijnen binnen mijn opleiding. De menu’s zijn erg overzichtelijk en goed te volgen, omdat er ook veel alternatieve gerechten worden aangereikt zodat het voor iedereen goed vol te houden is. Rosaline heeft de menu’s van het leefstijlplan persoonlijk voor mij op maat gemaakt. Hierdoor wist ik zeker dat ik precies de hoeveelheid voedingsstoffen binnen zou krijgen die mijn lichaam nodig had om mijn doel te bereiken. Ik ben erg positief over deze interventie en de daarbij behorende begeleiding. Je voelt je echt gehoord en begrepen.

– Jelle Douma, Spijkenisse

De menu’s van Leefstijlplan natuurlijk in balans zijn kant en klaar en persoonlijk voor jou gemaakt. Als je wilt afvallen zijn ze gericht op de vetreductie van ons lichaam. Het leefstijlplan is makkelijk te volgen, het enige wat je nodig hebt is een goede schaal en wat doorzettingsvermogen. Ik heb het plan in 2018 gevolgd en volg nog steeds de keuzes om op gewicht te blijven en om mijn energielevel in stand te houden. Zo behoud ik mijn gezondheidswinst, die mij veel waard is. Als gediplomeerd voedingsdeskundige, schoonheidsspecialist en gezondheidscoach werk ik in mijn praktijk inmiddels zelf ook met de BRAVO-totaalaanpak, in combinatie met de persoonlijk op maat gemaakte menu’s. De totaalaanpak zorgt voor gedragsverandering voor de rest van je leven. Ik heb ervaren dat het programma werkt. Omdat ik het zelf gevolgd heb kan ik mijn cliënten ook beter begrijpen en begeleiden en hen coachen naar een gezondere leefstijl. Immers: gezond vanbinnen, is mooi van buiten!

– Ingrid Swaanen, Roosendaal

Scroll naar top

Bedankt voor je aanmelding!

  • Check nu je email en bevestig je aanmelding

  • Je krijgt nu binnen een paar minuten je ebook toegestuurd

Als de bevestigingsmail niet lijkt binnen te komen, check dan je spambox