tARIEVEN & VERGOEDINGEN

Zet de knop om en begin met deze geweldige kickstart: een  persoonlijk leefstijladvies met een persoonlijk voedingsplan inclusief fantastische voorbeeldmenu’s van onze diëtisten, een vitaliteitscheck met puntentelling, wetenschappelijk bewezen tips & tops die gegarandeerd werken én een maand lang online ondersteuning.

Het is een persoonlijke handleiding voor iedereen wil beginnen met gezonder leven, gezonder koken, beter slapen en meer bewegen en dat ook blijvend wil maken. Aan je conditie werken kan bij de sportschool maar ook thuis. We onderzoeken samen wat het beste bij je past en wat haalbaar is.

Je ontvangt tevens speciaal voor jou maat gemaakte voorbeeldmenu’s voor 14 dagen, met gezonde recepten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes, maaltijdsalades en brood vervangende maaltijden. De menu’s passen in de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad en kunnen je helpen om af te vallen (als dat nodig is), aan te komen  (als dat nodig is) of om op gewicht blijven.

Je kunt kiezen uit verschillende menutypen, gezond eten voor beginners of gevorderden. We bieden gewoon ‘Hollands’ (makkelijk),  puur (zonder pakjes/zakjes),  biologisch, vegetarisch, glutenvrij, lactose-arm, suiker-arm of koolhydraat beperkt.

De menu’s bevatten geen varkensvlees en ook geen schadelijke rode E-nummers (omstreden kunstmatige toevoegingen).

Je krijgt een eigen account in onze beveiligde ledenomgeving en die is uiteraard AVG proof.

Voor vergoedingen: zie overzicht zorgverzekeraars met wie wij samenwerken. Je betaalt de factuur vooruit en verstuurt deze na afloop, met ons accreditatienummer, naar  jouw zorgverzekeraar. De bijdragen verschillen per zorgverzekeraar. Check je vergoeding op onze homepage.

Zoals Gezond eenmalig, maar dan uitgebreider en met nog meer interactie, met ons unieke 12 stappenplan. Het 12 stappenplan duurt 3 maanden en is inclusief persoonlijke begeleiding. We gaan met onderliggende oorzaken van disbalans aan de slag en je leert weerstanden overwinnen.

Het 12 stappenplan maakt je niet alleen gezonder, maar ook sterker. Je gaat afvallen (als dat nodig is) of aankomen (als dat nodig is). Je leert hoe op gewicht kunt blijven.

Je krijgt tools in handen waarmee je jezelf kunt coachen naar een blijvend gezondere leefstijl. Het zijn 12 stappen, één per week, 12 weken, drie maanden. Het is goed te overzien en we gaan samen op pad, stap voor stap. Het is een reis ‘te voet’ dus bereid je erop voor dat je niet in sneltrein vaart grote resultaten gaat boeken. Daar is tijd voor nodig. Maar je boekt wel blijvende resultaten, op basis van realistische doelen.

Lees de referenties van cliënten die je voorgingen op de homepage. Of neem CONTACT op als je eerst nog wat meer informatie wilt.

Voor vergoedingen: zie overzicht zorgverzekeraars met wie wij samenwerken. Je betaalt de factuur vooruit en verstuurt deze na afloop, met ons accreditatienummer, naar  jouw zorgverzekeraar. De bijdrage verschilt per zorgverzekeraar.

Vervolgtrajecten worden altijd op maat aangeboden. Bij (zeer) fors overgewicht  en/of diepgewortelde onderliggende oorzaken is een langere periode nodig voor coaching op gedragsverandering en gewichtsbeheersing. Een optie is dat je we je na het 12 stappenplan van Gezondeleefstijlcoach.nl in contact brengen met één van onze coaches in jouw eigen omgeving, voor een persoonlijke verlenging. Ook voor medisch gerelateerde voedingsvraagstukken kun je terecht bij speciaal daarvoor opgeleide coaches in ons team.

 

Met ingang van 1 september 2020  kun je via Gezondeleefstijlcoach.nl terecht voor professionele persoonlijke stoppen met roken coaching. Dit kan op locatie of online, na validatie van je aanvraag. Een coachtraject (met of zonder ondersteunende medicijnen) duurt 3 maanden en wordt geheel vergoed vanuit de basisverzekering. De vergoeding heeft geen invloed op je eigen risico. 

Een motivatie- en hulpvraag onderzoek behoort tot de procedure. Gezondeleefstijlcoach.nl werkt voor dit traject samen met geaccrediteerde medici. Je kunt je via ons aanmelden en een account aanmaken. Na deze validatie nemen we contact met je op voor een kort kennismakingsgesprek en uitleg van de procedure. Daarna beslis je om je wilt deelnemen of niet.

Je bent bij ons in  goede handen als je wilt starten met loskomen van deze vervelende verslaving. 

Het stoppen met roken traject is een aanrader in combinatie met ‘Gezond eenmalig’ of het 12 stappenplan als  je gewicht op peil wilt houden en ook andere leefstijlbasics wilt leren toepassen.

Meer weten? Mail naar info@gezondeleefstijlcoach.nl  

gezond eenmalig

€165
95
Eenmalig
 • Vitaliteitscheck
 • Gezond leren koken
 • Persoonlijke voorbeeldmenu`s
 • Betere conditie
 • Beter slapen
 • 1 maand online ondersteuning

12 stappenplan

persoonlijk voor 3 maanden
€175
125
per maand
 • Persoonlijk contact
 • Vitaliteitscheck
 • Gezond leren koken
 • Gestaag afvallen
 • Afgevallen blijven
 • Persoonlijk account voedingscentrum en/of
 • Persoonlijke voorbeeldmenu`s
 • Betere conditie
 • Beter slapen
 • Leren omgaan met weerstanden
 • Coaching op gedragsverandering

Vervolg traject

Neem contact op
 •  

Deze zorgverzekeraars verstrekken vergoedingen:

Vanuit de aanvullende verzekering
Met collectiviteitskorting

Een groot aantal zorgverzekeraars vergoedt (een gedeelte van) de consulten van Gezondeleefstijl Coach vanuit de aanvullende verzekering. In onderstaand overzicht zie je welke zorgverzekeraars dat zijn. Als je op de betreffende zorgverzekeraar klikt, kun je lezen welke vergoeding er wordt gegeven in 2020. De vergoedingen hebben geen invloed op je eigen risico. Raadpleeg je polisvoorwaarden.

Disclaimer: actueel per 1 januari 2020 – wijzigingen voorbehouden

 
Scroll naar top

Bedankt voor je aanmelding!

 • Check nu je email en bevestig je aanmelding

 • Je krijgt nu binnen een paar minuten je ebook toegestuurd

Als de bevestigingsmail niet lijkt binnen te komen, check dan je spambox