afbeelding copyright LNIB - vrouw in supermarkt
Rosaline

Rosaline

Actie: Gezond eten in coronatijd doe je zó!

Gezond eten in corona tijd, dat is iets om ter harte te nemen! We wachten op een vaccin tegen Covid-19. Maar ondertussen kun je zélf ook iets heel belangrijks doen om je gezondheid en die van je gezin te beschermen. Artsen zeggen: maak serieus werk van een gezondere leefstijl, vooral nu in corona tijd (**)

 

Maak kennis met Leefstijlplan natuurlijk in balans

Maak daarom nú kennis met Leefstijlplan natuurlijk in balansWant juist nu in de corona tijd is het belangrijk om te werken aan een goede gezondheid en het versterken van het immuunsysteem, zodat het virus en andere ziekten minder kans krijgen om toe te slaan. De overheid stelt in samenspraak met het RIVM maatregelen vast voor  de samenleving als geheel om besmetting te voorkomen en het corona virus te bestrijden. Maar ook individueel kunnen we – zelf dus – veel doen om onze gezondheid te beschermen.


Wat artsen zeggen


Lees hier wat artsen zeggen over gezond leven en bescherming tegen corona: ARTSEN OVER LEEFSTIJL EN CORONA PREVENTIE. Ik werk samen met andere preventieprofessionals zoals Marcel en Annemieke van de Berg in het filmpje hieronder. Zij leggen hier heel goed uit hoe het werkt, leefstijl en gezondheid!

https://youtu.be/4DOwdZxDWLU
 

Reviews Leefstijlplan natuurlijk in balans

Mijn leefstijlplan –  Leefstijlplan natuurlijk in balans – helpt je stap voor stap op weg naar een gezondere leefstijl. Mijn programma is géén crashdieet, maar een wetenschappelijk onderbouwd leefstijlprogramma, gericht op een blijvende, nieuwe positieve leefstijl. De menu’s zijn in lijn met de richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad. De referenties van cliënten die je vóór gingen, spreken voor zich! Steeds meer leefstijlcoaches ontdekken hoe ze cliënten van dienst kunnen zien met mijn programma. Via deze website kun jij rechtstreeks bij mij terecht om eraan deel te nemen.

Ook jíj kunt afvallen, meer energie voelen, beter slapen en een sterker immuunsysteem krijgen! De menu’s maak ik persoonlijk voor jou op maat, afgestemd op jouw huidige gewicht, je gewenste gewicht, jouw lengte, leeftijd, wat je zoal doet op een dag en niet te vergeten: jouw smaak. Je krijgt dus geen standaard internetrecepten maar een persoonlijk voedingsprogramma, in combinatie met leefstijltips.

Verschillende soorten

Nogmaals: je krijgt dus geen standaard internet recepten, maar speciáál voor jou, individueel op maat gemaakt 4 weken lang heerlijke ontbijtjes, lunches, diners en tussendoortjes. Zodat je volop inspiratie hebt voor lekker en gezond eten en een frisse start kunt maken. Je kunt kiezen uit verschillende typen: Hollands normaal (makkelijk), Puur & onbewerkt (gevorderd), Suikerbewust, Glutenvrij, Lactosevrij, Zuivelarm of Vegetarisch. Mijn menu’s voor jou bevatten geen varkensvlees en geen ongezonde E-nummers.

Aanbieding tot 1 september 2020

Tot 1 september 2020 heb ik een geweldige aanbieding voor je. Bestel 28 voorbeelden van gezonde dagmenu’s, voor jou persoonlijk, individueel uitgewerkt op maat gemaakt, voor slechts 9,95 euro (*). Je kunt gebruik maken van deze aanbieding door me een mailtje te sturen (mail naar: info@gezondeleefstijlcoach.nl) of neem contact op via het formulier op deze website. Ik neem dan persoonlijk contact met je op!

(*) Na 1 september betaal je 19.95 euro voor 4 weken online coaching met 28 dagmenu’s.

(**) BRONNEN:

  1. https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2334347-1600-zorgprofessionals-wacht-niet-op-vaccin-maar-werk-aan-gezonde-leefstijl.html
  2. https://www.gezondenweldoen.nl/post/gezonde-leefstijl-juist-in-coronatijd-van-levensbelang-met-mooie-filmpjes-en-petitie-van-artsen
  3. https://www.stichtinggratisgezond.nl/single-post/2020/05/15/Stichting-Gratis-Gezond-steunt-petitie-leefstijlpreventie
  4. Referenties cliënten

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Scroll naar top

Bedankt voor je aanmelding!

  • Check nu je email en bevestig je aanmelding

  • Je krijgt nu binnen een paar minuten je ebook toegestuurd

Als de bevestigingsmail niet lijkt binnen te komen, check dan je spambox